Home » Tips&Tricks » Netflix: Fifty Shades of Grey

Netflix: Fifty Shades of Grey

Gepubliceerd op 18 december 2018 14:41

Netflix: Fifty Shades of Grey staat bijna online

Vanaf januari 2019 staat Fifty Shades of Grey online. Een uitkomst voor degenen die zich schamen voor de soft-erotische verfilming van het boek van E.L. James. Je hoeft de dvd niet meer in je kast te hebben staan om te genieten van Mr. Grey (Jamie Dornan).

Grey, Darker en Freed

Het gaat dus om Fifty Shades of Grey. Het tweede deel, Fifty Shades Darker, laat nog even op zich wachten, evenals Fifty Shades Freed, het deel dat het afgelopen jaar in de bios te zien was. 

 

Film- en boekcritici zijn niet echt te spreken over het verhaal, maar daar trekken lezers en kijkers zich niets van aan: de boeken gingen als warme broodjes over de toonbank en ook de films trokken volle zalen.

Fifty Shades toys

Met de Fifty Shades artikelen kunnen alle spannende scenes uit het bekende films en boekenreeks worden nagespeeld. Voor zowel beginners als degene met meer ervaring in de BDSM.

 

Laat in een reactie hieronder weten welke artikelen van de Fifty Shades series jij graag in de aanbieding ziet en wie weet wordt jou Fifty Shades fantasie binnenkort werkelijkheid!


Ontdek nu alle producten uit de Fifty shades collectie in onze webshop!

Trailer Fifty Shades of Grey:


Bron: glamour.nl - netflix.nl


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.